Publisher

Menu

Filter

Social

Anniek Winters

alt

Of het nu een felle Stafford of een onstuimige Labrador is, Anniek Winters hoeft maar in haar vingers te knippen en de honden gehoorzamen. Ze leerde het in Amerika van Cesar Millan en past nu ook in ons land tijdens haar consulten onderdelen van de methode van de wereldberoemde hondenfluisteraar toe.

De voormalig salesmanager Anniek Winters (29) besloot een opleiding tot hondentrainer te volgen. Een cursus in België, ze slaagde met een 9,4 maar uiteindelijk lukte het haar niet om haar Labrador Storm op te voeden. Storm was in haar jonge leven meerdere keren van eigenaar gewisseld en ‘was een echt monster’. Anniek besloot uiteindelijk voor een training bij Cesar Millan naar Amerika te vliegen. Daar werd ze een echte hondengedragskundige en leerde ze zelfs de grootste probleemgevallen weer onder controle te krijgen.

Inmiddels bezoekt Anniek honderden probleemgevallen per jaar en geeft ze vele lezingen en workshops door heel het land met volle zalen. In de meeste gevallen zijn de gedragsproblemen goed thuis op te lossen. Op haar hondengedragscentrum lopen 20 – 40 honden rond en met haar teamleden helpen zij honden en hun baas samen in balans te komen. ‘Het ligt niet aan de hond’, is haar motto.

Anniek Winters