Publisher

Menu

Filter

Social

Marc Dijk

alt

Mijn naam is Marc Dijk. Ik voel me een bijzonder rijk mens. Ik kom uit een meer dan ondernemend gezin. Het heeft me in mijn jeugd aan niets ontbroken, heb een pracht carrière en twee geweldige kinderen. Mijn carrière kenmerkt zich uit hoogte en diepte punten. Tot een paar jaar terug heb ik teveel gefocust op de buitenkant. Veel verdienen, mooie auto’s en grote woningen. In de sales had ik maar 1 doel: meer orders, meer omzet. Het werd letterlijk en figuurlijk bijna mijn ondergang.

Vandaag is het mijn doel om communicatie te verbeteren met mezelf, mijn team (gezin) en anderen. Doel is écht contact, resultaat is meer samenwerkingen met als bonus omzet. Mijn overtuiging is dat klantbeleving vandaag de dag bepalend is. Memorabel klantcontact dat leidt tot mensen die ambassadeur van je worden.

Vandaag de dag ben ik klant succes consultant en interim Head of Retail van Carpetright waarmee ik in 8 maanden tijd 15 nieuwe winkel heb mogen openen met stuk voor stuk enorme groei in werkplezier, klant beleving en….. omzet. Tussendoor inspireer ik mensen met mijn boek, lezingen en workshops als advocaat van de klant. Meer weten:  www.marcdijk.nl