Publisher

Menu

Filter

Social

Sjoerd Spendel & Lennart de Jong

alt

Sjoerd Spendel is een 22-jarige student van de opleiding Small Business & Retail Management met een fotografisch geheugen. Hij is al vanaf jonge leeftijd online bezig met het creëren van online content. Vanuit deze passie is hij op 18-jarige leeftijd gestart met digitale fotografie. Daarnaast is Sjoerd een geboren blogger. Zo is hij oprichter van onder andere ServedFresh.nl en LOIIS.nl. Sjoerd probeert zoveel mogelijk nieuwe dingen te ondernemen (met en zonder camera) en nieuwe dingen te ontdekken.

Lennart de Jong (26) is werkzaam als all-round creatief en heeft een passie voor advertising, fotografie en reizen. Naast fotografie houdt Lennart zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van branded content, activaties en campagnes.  Zijn foto’s komen onder andere uit Amsterdam, Australië, Marokko, Azië en Canada.

Ze fotografeerden voor het eerst samen op de NDSM-werf in Amsterdam en startten drie jaar geleden het ‘365 dagen project’. Het succes kwam totaal onverwacht , ze begonnen immers met het blog om elkaar te stimuleren, beter te maken. De Jong: ‘We wilden elkaar blijven aansporen om de camera te pakken. We zeiden: we hebben de spullen, we hebben met onze blog een platform, daarop kunnen we onze foto’s publiceren. Lets go!’