Publisher

Menu

Filter

Social

I write to tell you of a baby boy born only yesterday…

altVerschijningsdatum11-2014
ISBN139789402600261
TypeHardcover
Prijs 35.00
Nur652
Maat36,4 x 28,4 cm
Aantal pagina's256
TaalEngels
Druk1
Auteur(s)David Eustace
Ook verschenen als
Beschikbaarheiduitverkocht

De titel van dit boek is de openingsregel van een brief van de Sociale Dienst van de Church of Scotland. De brief werd in 1961 verzonden aan de adoptiemoeder van David Eustace.

Dit is het eerste overzicht in boekvorm van het werk van een van ’s werelds meest toonaangevende fotografen, ooit gepubliceerd. Het is een eerbewijs aan zijn creatieve ontwikkeling en persoonlijke visuele reis. Het boek is samengesteld uit een serie informele portfolio’s die het werk van Eustace, gemaakt in de afgelopen vijfentwintig jaar, onder de aandacht brengt. Sterker nog, het is een prachtig overzichtswerk waarin het beste van de fotograaf is verzameld. Van portretten, landschappen tot fotografische observaties. De foto’s van modellen geven een doorkijk van de hedendaagse iconen op het gebied van kunst, muziek, film en design. Van Sophia Loren tot Milton Glaser.

De in 2012 overleden beroemde fotografe Eve Arnold en oprichter van Magnum Photo’s, werd door Eustace voor Vogue gefotografeerd. Van de vele foto’s die van haar zijn gemaakt  vond zij maar 2 foto’s mooi, één van deze foto’s was van David.

Dit met alle zorg uitgegeven boek is een samenwerking tussen Clearview in London en Aerial Media Company. Het boek wordt in het Engels uitgegeven maar heeft voor de Nederlandse en Belgische markt een stofomslag met Nederlandse tekst.

De titel van dit boek is de openingsregel van een brief van de Sociale Dienst van de Church of Scotland. De brief werd in 1961 verzonden aan de adoptiemoeder van David Eustace.