Publisher

Menu

Filter

Social

L'Art de la table (Nederlands)

altVerschijningsdatum06-2016
ISBN139789402601527
TypeHardcover
Prijs 24.95
Nur440
Maat26 x 21 cm
Aantal pagina's288
TaalNederlands
Druk2
Auteur(s)Gintare Marcel
Ook verschenen alsHardcover
Beschikbaarheidbeschikbaar

gourmand award

De smaken van de Méditerranée

‘One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.’ – Virginia Woolf

L‘Art de la Table is wellicht het meest romantische mediterrane kookboek ooit verschenen. Het is ontstaan met vlinders in de buik voor het mediterrane gebied, de gebruiken, de geuren en kleuren die we maar al te goed kennen van de vakanties aan de Middellandse zee. De Franse slag van leven in combinatie met een aperitief cultuur en langdurig tafelen tijdens de zwoele avonden aan zee zijn de inspiratiebronnen van selfmade fotografe en culinaire auteur Gintare Marcel.

L’Art de la Table neemt de lezer mee door de gebieden rond de zee en met vele bekende en onbekendere recepten voor culinaire geneugten voor de hele dag. Van pasta, soepen, borrelhapjes tot hoofdgerechten; meer dan 100 internationale recepten verfraaid met werkelijk prachtige fotografie. Maar Gintare neemt de lezer met beeld ook mee naar de streken waar ze zelf zo van houdt en onderdeel van uitmaakt. Van de marktvrouw op straat, het café op de hoek tot het familiediner in de tuin met kinderen en vrienden.

Vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten voor een gezonde maaltijd en in het bijzonder a way of life; sit down and enjoy a generous meal!

 

KLIK HIER VOOR HET BESTELLEN VAN HET BOEK