Publisher

Menu

Filter

Social

Reset jezelf

altVerschijningsdatum02-2016
ISBN139789402601077
TypeHardcover
Prijs 19.95
Nur770
Maat20 x 20 cm
Aantal pagina's160
TaalNederlands
Druk1
Auteur(s)Femmy ten Cate
Ook verschenen als
Beschikbaarheiduitverkocht

Handboek voor (potentiële) burn out klanten, perfectionisten en andere uitslovers.

Mensen die hoge eisen aan zichzelf stellen, hebben het in deze maatschappij die toch al zoveel vraagt, nog moeilijker. Teveel stress is het resultaat. We vinden het inmiddels gewoon dat er zoveel gestreste mensen zijn, maar stress maakt ongelukkig en is zeer schadelijk voor de gezondheid. Stressreductie is geen luxe, maar bittere noodzaak, Met de tien geboden in dit boek is een gelukkiger leven met minder stress voor iedereen binnen handbereik. De auteur van Reset jezelf, zocht en vond de beste manieren om stress en negativiteit te tackelen. Met hulp van therapeuten, re-ïntergratiedeskundigen, mindfulness en de wijsheid van wetenschappers, ontdekte ze hoe je jezelf redelijk eenvoudig kunt resetten. Ze deelt haar eigen ervaringen openhartig.

Het boek, compleet met oefeningen en opdrachten, spoort aan en helpt om de juiste prioriteiten te stellen, de lat op precies de goede hoogte te leggen, stress de baas te worden en bovenal om het leven te leiden dat je gelukkig maakt.

Het is mijn belangrijkste doel dat je aan het eind van dit boek beter weet wat je wilt met je leven, wat je zou moeten veranderen en wat juist niet, en dat je net als ik meer grip hebt op wat er in zich allemaal in je bovenkamer afspeelt. Daar sturing aan kunnen geven, is wat je het meeste zal helpen om (wat) gelukkiger te worden.

– Femmy

Bewaren