Publisher

Menu

Filter

Social

Mikkel Karstad – Gone Fishing -bezoekt Nederland en België

GONE FISHING NL COVER LR

Mikkel Karstad bezoekt Nederland en België op 6 en 7 oktober om zijn nieuwe boek Gone Fishing – Verse vis uit de Scandinavische keuken te promoten. Vorig jaar verscheen zijn alom geprezen Spis – Aan tafel.

Op donderdagmiddag en -avond is hij te gast bij boekhandel Het Paard van Troje in Gent. Men kan inschrijven voor de kookdemonstratie van Mikkel Karstad in de namiddag om 16u (locatie n.t.p.) en/of voor een dinner in aanwezigheid van de chef ’s avonds om 19u30 in de boekenwinkel Het Paard van Troje. (Kijk voor meer informatie op de facebookpagina)

Vrijdagochtend om 11.00 is de perspresentatie en overhandiging van het eerste exemplaar aan een speciale gast bij het Nederlands Visbureau op de visafslag te IJmuiden. De presentatie vindt geheel in stijl plaats op de kade bij de visafslag in IJmuiden. Uiteraard geeft Mikkel zelf een kookdemonstratie van de gerechten uit het boek.

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur is Mikkel Karstad te gast bij Boekhandel De Vries en restaurant Staal te Haarlem. ‘Maak kennis met de hippe Deense chefkok Mikkel Karstad. Deze dag is hij te gast bij Staal en zal een hapje klaarmaken uit zijn gloed nieuwe kookboek: Gone Fishing, verse vis uit de Scandinavische keuken. U bent van harte welkom!’ (kijk voor meer informatie op de facebookpagina.)

 

Gone Fishing

Chef Mikkel Karstad neemt ons mee op een culinaire visreis in Scandinavië en verzamelde in dit boek meer dan tachtig heerlijke visrecepten. Alle gerechten zijn puur natuur en bevatten alleen duurzame vis-, schaal- en schelpdierensoorten. Vanaf zijn jeugd is Mikkel Karstad geïnspireerd door seafood. Hij ving zijn eerste vis tijdens een van de vele reizen langs de kusten van de indrukwekkende Scandinavische landen. In zijn tweede boek Gone Fishing staat één doel centraal: ‘iedereen aan de vis’. Wederom gebaseerd op drie elementen: we proeven nieuwe gerechten als het heerlijk ruikt, smaakt én mooi gepresenteerd wordt. En daar is Gone Fishing uitermate voor geschikt. In 13 hoofdstukken beschrijft de auteur recepten van zoet- en zoutwater vissoorten en schelpdieren; met nauwkeurige beschrijvingen van ingrediënten, het schoon- en klaarmaken van de vis. En de recepten zijn zo eenvoudig dat iedereen ze kan bereiden. Maar Gone Fishing is meer! Het is zo mooi vormgegeven en gefotografeerd dat het de lezer verrukt achterlaat. Het enige dat het boek niet kan doen is… de geuren laten ruiken. Maar zelfs zonder dit zintuig loopt het water gegarandeerd in de mond.

 

Gone Fishing is al uitgeroepen tot kookboek van de maand oktober 2016

 

Voor meer informatie mail naar info@aerialmc.nl

of kijk op:

GONE FISHING

SPIS

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*