In Nederland wordt de verkoop naar de (boek)handel verzorgd door Alpha Boeken / Aquarius Boekverkoop.

Alpha Boeken / Aquarius Boekverkoop
Meenkselaan 12, 3972 JR Driebergen

Eveline Hansen
telefoon: 06-16424873
E-mail: ehansen@alphaboeken.nl

 

 

Alle uitgaven van Aerial Media Company zijn bestelbaar via CB.

 

vlak 5 blauw

De boekhandel

In iedere (online)boekhandel in Vlaanderen en Nederland zijn onze boeken verkrijgbaar. Wij hechten er groot belang aan de fysieke boekhandel zo goed mogelijk van informatie  te voorzien en om op inspirerende wijze samen te werken. Samenwerken met ons en onze auteurs! Dat kan zijn door het organiseren van presentaties, lezingen en andere mogelijke activiteiten, tot aan het snel en juist informeren over onze uitgaven. Wilt u als boekverkoper meer weten of heeft u vragen over specifieke uitgaven, bel of mail ons. Heel veel boekhandelaren hebben via facebook of Linkedin al een connectie met Aerial, Peter van Haaften of Hans Janssen. U kunt ons altijd een vraag stellen via de messenger van Facebook of Linkedin.

Op de website vindt u informatie over de uitgaven en auteurs. U kunt ook gebruikmaken van de onlinecatalogus die we continue updaten zodra er nieuwe titels zijn aangekocht of actuele informatie verandert. Kijkt u bij Catalogi.

 

vlak 5 rood

Special sales

Bent u op zoek naar een boek als uniek relatiegeschenk? Weet u nog niet precies wat u zoekt maar wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring binnen en buiten het boekhandelskanaal, honderden opdrachten die we bedachten in opdracht van een bedrijf, hebben we tal van voorbeelden paraat. Door ons netwerk in binnen- en buitenland kunnen we snel de markt scannen voor passende (bestaande) producten. Maar we zijn ook uitstekend in staat zeer snel eigen producties te draaien. En zoekt u iets anders dan een fysiek boek of een boek+ concept? Wij bedenken het graag met u samen.

Voor Vlaanderen kunt u contact opnemen met Agora of rechtstreeks met Aerial Media Company.

 

 

vlak 5 oranje

Retail buiten boekhandel

Ook buiten de erkende boekhandels worden vele uitgaven verkocht. Van kookwinkels tot supermarkten. Daarom leveren wij ook graag aan u. Wij informeren u met plezier over onze uitgaven en uiteraard over tailor made producten die u zoekt voor uw specifieke winkels.

Voor Belgische relaties verwijzen wij graag naar Agora. Zie verder onder Verkoop België.

Nog geen contact met Aerial? Neemt dan gerust contact op met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden over levering van nieuwe en backlist titels.  Uiteraard beantwoorden we ook alle vragen over de commerciële condities. Onze uitgaven zijn rechtstreeks te bestellen via info@aerialmc.nl of via het CB.

Leveringen geschieden onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Aerial Media Company bv. Klik hieronder:

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN AERIAL