Wij streven er naar de pers zo goed mogelijk te informeren over onze uitgaven. Nieuwsflitsen kunt u volgen via onze social media kanalen (zie onderaan links menu). Naar aanleiding van een bericht op facebook kunt u informatie aanvragen via de messenger, email of telefonisch. Via een abonnement op de nieuwsbrief ontvangt u ook informatie over de boeken. Op ons eigen Youtube kanaal zijn alle trailers, interviews en andere interessante video’s te vinden. U heeft dus verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven. De online catalogus is altijd beschikbaar met de laatste informatie. Schrijf u in op onze nieuwsbrief, klik hier.


vlak 5 rood

Nederlandse Pers

Voor het aanvragen van een omslag, recensie-exemplaar, persbericht, een interview met één van onze auteurs of een joint promotion met één van onze boeken kunt u contact opnemen met ons info@aerialmc.nl of telefonisch: +31 (0)612694785 of +31 (0)612695355

vlak 5 geel

Belgische Pers

Aerial Media Company wordt in België vertegenwoordigd door Agora. U kunt voor het aanvragen van een omslag, recensie-exemplaar, persbericht of een interview met één van onze auteurs contact opnemen met de marketingafdeling van Agora:

Wouter Claes, w.claes@agorabooks.com of telefonisch: +32 (0)53 78 87 00.