Publisher

Menu

Filter

Social

Persbericht verschijnen Adelaar in de sneeuw – Michael Morpurgo

adelaar in de sneeuw cover LR

‘Heartwarming and blood-pumping, this will definitely go in your top twenty favourite books’

The Guardian

INHOUD

1940, een trein wordt aangevallen door een  Duits gevechtsvliegtuig. De trein stopt in een tunnel en wacht tot het vliegtuig weg is. In het donker vertelt een onbekende man Barney en zijn moeder een verhaal van lang geleden. En wat voor een verhaal! Het vertelt over een jonge soldaat die vocht in de Eerste Wereldoorlog tegen de Duitsers en die in de slotfase van de oorlog in een flits moest bepalen wat hij dacht wat goed was om te doen. Het blijkt echter een vergissing te zijn waar hij enorm spijt van heeft. Een vergissing die hij moet goedmaken, voordat het te laat is.

This is a fantastic book which I highly recommend to children between the ages 7-11. I rate it 5 stars and I assure you that this will be a book you will love. Heartwarming and blood-pumping, this will definitely go in your top twenty favourite books.
The Guardian

One of our Books of the Year 2015 – October 2015 Book of the Month A ‘what if’ story based on a true life events, full of descriptions of heroism and selflessness: for any good writer this would make excellent material for a book, but in Michael Morpurgo’s hands, it’s pure gold. – The Lovereading4Kids

 Michael Morpurgo

Michael Morpurgo

De Engelse schrijver Michael Morpurgo schrijft spannende avonturenverhalen. Een aantal van zijn boeken is verfilmd waaronder het beroemde Warhorse door Steven Spielberg. Veel verhalen eindigen met een nawoord, waarin hij aangeeft hoe het verhaal is ontstaan.

‘In zijn werk toont Morpurgo zich een echte verteller, die zijn lezers mee weet te nemen in realistisch beschreven avonturen waarin ook fantasie en soms magie een rol spelen.’- Leesplein.nl

Gebonden

192 pagina’s  € 16,95

Met illustraties van Michael Foreman

ISBN 9789402601190

E-book: 9789402601251 € 8,99

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*