Publisher

Menu

Filter

Social

Presentatie Verrassend Brabant in bezoekerscentrum Natuurmonumenten Oisterwijk

Verrassend Brabant

Naast onze noeste arbeid binnen de uitgeverij hebben we de afgelopen twee jaar gewerkt aan het boek Verrassend Brabant. Een fotografische reis langs unieke plekken in de provincie die we de afgelopen periode bezochten. En in samenwerking met www.Mooisteroutes.nl staan er ook prachtige wandelingen in het boek. Het is een prachtig boek geworden, al zeggen we dat zelf, en we willen dit graag met jullie vieren. Als trotse auteurs en fotografen nodigen we jullie graag uit de lancering onder het genot van een drankje bij te wonen.
In samenwerking met Natuurmonumenten vindt dit plaats in het bezoekerscentrum Oisterwijk in de Van Tienhovenzaal. Wij zijn ook zeer verheugd het eerste exemplaar van het boek te mogen overhandigen aan Brabants bekendste boswachter Frans Kapteijns.

Tijdens de presentatie is het boek te koop in de winkel van het bezoekerscentrum. U steunt bij aankoop op deze middag de werkzaamheden van Natuurmonumenten.

www.mooisteroutes.nl. De Mooiste Routes is een website met routes voor wandelaars, fietsers, kanoërs en mindervaliden.

Het natuurmonumenten bezoekerscentrum Oisterwijk ligt midden in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen, Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk. Parkeren kan eenvoudig bij het gebouw.

Boswachter Frans Kapteijns werkt al ruim 25 jaar bij Natuurmonumenten. Daarnaast is hij contactpersoon voor het Oisterwijkse team biodiversiteit en natuurgids bij het IVN. Sinds een paar jaar is hij de pr-boswachter voor Brabant en Limburg.

Peter van Haaften en Hans Janssen

Iedereen is van harte welkom!

PRESENTATIE VERRASSEND BRABANT

Datum: 11 december
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten Oisterwijk
Adres: Van Tienhovenlaan 4, 5062SK Oisterwijk

Laat even weten als je komt: info@aerialmc.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*