Publisher

Menu

Filter

Social

Thug Kitchen kookboek genomineerd voor VeganAwards 2016 categorie kookboeken

Thug Kitchen

vegan-awards-2016-nvv-groot

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme heeft Thug Kitchen – het officiële kookboek, genomineerd voor een VeganAwards 2016 in de categorie kookboeken. De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). De NVV is een ledenvereniging en heeft als doel het veganisme te promoten. Dit doen ze middels initiatieven als de VeganChallenge, Vegan Awards en onze Vegan Friendly promotie. De Vegan Friendly promotie is bedoeld om aandacht te geven aan eetgelegenheden, (web)winkels en andere initiatieven met een (grotendeels) veganistisch aanbod.

Vegan Awards 2016
De genomineerden én de winnaars voor de Vegan Awards worden gekozen door het publiek. Tot en met 10 oktober konden er initiatieven aangedragen worden in zeven categorieën. Vanaf vandaag (Wereld Veganisme Dag!) tot en met zondag 20 november kan er door het publiek gestemd worden op de beste vegan (friendly) initiatieven. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens VegFestNL op zondag 4 december in Utrecht. Dus stem op Thug Kitchen via: VEGANWARDS.

Meer weten over het boek? Klik hier.

 

Aerial Media Company zag tot nu toe 4 van haar culinaire titels bekroond en genomineerd binnen 1 jaar. Daar zijn we heel trots op.

Thug Kitchen_LRGONE FISHING NL COVER LRveggie much cover LRL'art de la Table Gintare cover LR

Thug Kitchen officiële kookboek nominatie VeganAwards 2016

Gone Fishing kookboek van de maand oktober en genomineerd voor kookboek van het jaar 2016

Veggie Very Much kookboek van de maand september

L’Art de la Table Beste mediterrane kookboek Nederland en 2e prijs wereld van Gourmand Cookbook Awards

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*