Alle uitgaven van Aerial Media Company zijn bestelbaar via CB of rechtstreeks bij de uitgeverij, voor België via Agora.

rood vlak

Agora

Op de Vlaamse markt wordt onze uitgeverij vertegenwoordigd door Agora. Agora is een onafhankelijk import- en distributiebedrijf van boeken in Vlaanderen. Zij verzorgen de sales en marketing voor diverse Nederlandse en Belgische uitgeverijen. Het bedrijf is in 1985 opgericht en beschikt over een jarenlange ervaring in het boekenvak, een degelijke commerciële knowhow en een uitgebreid netwerk van klanten en relaties in Vlaanderen en Nederland.  Agora verkoopt boeken aan alle mogelijke verkoopkanalen in Vlaanderen, Brussel en voorkomend ook in Wallonië. Ze plaatsen nieuwe titels zo sterk mogelijk in de markt, onderhouden intensieve contacten met de kranten, de bladen, radio en TV.  En natuurlijk elk jaar aanwezig op de Antwerpse Boekenbeurs.

Contactgegevens:

Directie: Jaki Louage

Marketing: Wouter Claes

Key Account Manager: Martine De Smet

Binnendienst: Marisa Braem, Gerda Vandenplas

Buitendienst: Lin Louage, Debbie Van Wassenhove

Informatie: info@agorabooks.com

Bestellingen: admin@agorabooks.com of www.boekenbank.be

tel   00 32 (0)53 78 87 00
fax   00 32 (0)53 78 26 91

Ninovesteenweg 24
9320 Aalst, België

Op de website vindt u informatie over de uitgaven en auteurs. U kunt ook gebruikmaken van de onlinecatalogus die we continue updaten zodra er nieuwe titels zijn aangekocht of actuele informatie verandert. Kijkt u bij Catalogi.

geelvlak

Retail buiten boekhandel

Ook buiten de erkende boekhandels worden vele uitgaven verkocht. Van kookwinkels tot supermarkten. Daarom leveren wij ook graag aan u. Wij informeren u met plezier over onze uitgaven en uiteraard ook over tailor made producten die u zoekt voor uw specifieke winkels.

vlak 5 green

Special Sales

Bent u op zoek naar een boek als uniek relatiegeschenk? Weet u nog niet precies wat u zoekt maar wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring binnen en buiten het boekhandelskanaal, honderden opdrachten die we bedachten in opdracht van een bedrijf, hebben we tal van voorbeelden paraat. Door ons netwerk in binnen- en buitenland kunnen we snel de markt scannen voor passende (bestaande) producten. Maar we zijn ook uitstekend in staat zeer snel eigen producties te draaien. En zoekt u iets anders dan een fysiek boek of een boek+ concept? Wij bedenken het graag met u samen.

Bel of mail Agora of rechtstreeks met Aerial Media Company voor de mogelijkheden. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. We bespreken dan de wensen en mogelijkheden en komen zo tot een passend voorstel.

Nog geen contact met Aerial? Neemt dan gerust contact op met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden over levering van nieuwe en backlist titels.  Uiteraard beantwoorden we ook alle vragen over de commerciële condities. U kunt ons mailen of bellen via:

Informatie: info@agorabooks.com of info@aerialmc.nl

Tel:    00 32 (0)53 78 87 00
Onze uitgaven zijn rechtstreeks te bestellen via admin@agorabooks.com, www.boekenbank.be of via het CB.

Onze leveringen geschieden onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Aerial Media Company bv. Klik hieronder:

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN AERIAL